Grundig fliserens og imprægnering i hele landet

Er dine fliser angrebet af flisepest?

Det er et meget almindeligt problem for husejere, at der med tiden kommer alger på fliserne i indkørslen eller på terrassen ude i haven. Det er der heldigvis råd for med effektiv fliserens. Hos Adupont renser vi dine fliser på professionel vis, så de kommer til at se indbydende og nye ud igen. Vores service er landsdækkende, og vi sender gerne en mand hen til dig, hvad enten du bor i Jylland eller på Sjælland.

Bekæmpelse af flisepest

  • Algebehandling
  • Mekanisk rensning med vand

Hvad skal du vælge?

Vi kan fjerne flisepest eller alger på dine fliser ved at foretage en algebehandling eller ved at udføre en mekanisk rensning med vand. Begge metoder er effektive og giver dig et godt og holdbart resultat, som du og dine fliser vil nyde godt af flere år frem i tiden.

Algebehandling

Når vi udfører en algebehandling, sprøjter vi A-cleaner på dine fliser. Resultatet kan ses efter nogle måneder, når vind og vejr har fjernet de sidste rester af alger og skidt. Du vil blive overrasket over, hvor flotte dine fliser igen kan komme til at se ud. En algebehandling har en vedligeholdende effekt, så vil du gerne forebygge flisepest, er det også en anbefalelsesværdig metode.

Fliserens med vand

Hos Adupont har vi specielt udviklede maskiner til at fjerne flisepest og alger. Når vi renser med vand, kan vi indstille vandtrykket på vores maskine, så vi kan skåne dine fliser bedst muligt. Efter selve rensningen tørrer vi fliserne og slutter af med en Hydro Block- behandling, som imprægnerer dine flisers overflade.

Det er yderst effektivt at få foretaget en rensning med vand. Du får et pænt og holdbart resultat, som mindsker risikoen for et nyt angreb af flisepest.

Husk håndværkerfradraget

Vidste du, at du kan gøre brug af håndværkerfradraget til fliserens i 2020? Grib chancen for at få et tilskud fra staten til at få shinet fliserne i din indkørsel eller på din terrasse op. Læs mere om dine muligheder på SKATs hjemmeside.

Få et godt tilbud på fliserens

Kontakt os for at få et tilbud på at få renset dine fliser og forskønnet dine udenomsarealer. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 41 92 05 45 eller sende en e-mail til os på anders@adupont.dk.

Få et uforpligtende og Gratis

Opmålingsmøde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find os

Adresse:
Adupont
Lobogrenen 3
5462 Morud

w

Kontakt