Hulmursisolering på Fyn heriblandt Odense, Middelfart, Svendborg og Kerteminde

Hos Adupont har vi i mange år beskæftiget os med isoleringsopgaver på hele Fyn. Vores tilfredse kunder har fået hjælp til isolering af hulmure, isolering af lofter og isolering af etageadskillelse mm.

Overvejer du isolering af hulmur, tilbyder vi at efterse ydervæggen gratis. Faktisk er netop denne isoleringsløsning en af dem, der allerhurtigst har tjent sig selv hjem igen.

Processen vil typisk starte med, at vi efterser ydervæggene. Her tjekker vi bl.a. tykkelsen af hulmuren. Vi tjekker og ydervæggens materiale, kvalitet, modstand mod regn og lignende.

Derefter vurderer vi om det er mest fordelagtigt at renovere væggen inden isoleringsarbejdet starter. Alt sammen for at du får et godt og langtidsholdbart resultat.

Hulmursisolering af gammelt eller ældre hus – Flamingokugler / EPS kugler (grafit) samt hulmursisolering med papir

Har du et hus af ældre dato? Er væggene i rummene kolde og er varmeregningen stor? Det kan der heldigvis være en god løsning på. Vi kan hjælpe dig med ny isolering eller efterisolering af hulmur.

Du kan opnå bedre varme indendørs og spare gode penge på varmeregningen. Samtidig øger du husets værdi væsentligt. Ydermere kan huset også i nogle tilfælde opnå en et bedre energimærke.

Vi tilbyder hulmursisolering med flamingokugler og papirisolering. Har du f.eks. allerede isolering i hulmuren, med et materiale som Lecakugler? Så har du måske erfaret, at de ikke isolerer så godt. Derfor kan det være en rigtig god idé at få disse udskiftet til et nyere og bedre isoleringsmateriale.

Denne proces vil da både indebære en tømning for de eksisterende lecakugler inde i væggenes hulrum.
Herefter vil vi via små boringer i fugerne, indblæse nyt og bedre isoleringsmateriale i hulmuren.

Få et uforpligtende og Gratis

Opmålingsmøde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvordan efterser man en ydervæg inden isolering?

  • først skal man forstå at alle ydervægge er forskellige
  • hvilke materialer er ydervæggen lavet af?
  • hvilken kvalitet har ydervæggen?
  • bør ydervæggen renoveres inden isolering?
  • modtager ydervæggen meget regn?

En dårlig ydervæg som er hulmursisoleret, er bare en dårlig udgift og har en dårlig isoleringsevne. En god ydervæg er alle pengene værd.

Professionel hulmursisolering til en god pris pr m2 – Omhyggeligt udvalgte materialer af høj kvalitet

Energitilskud til isolering af hulmur, er desværre ikke muligt at søge mere. Men det er stadig en god investering for dig, der har et hus af ældre dato. Det giver ekstra varme og sparer dig hurtigt for penge på varmeregningen. Det hele kræver blot, at din mur egner sig til at blive hulmursisoleret.

Vi tager os af hele projektet fra start til slut. Hos os får du altid indblæsning af isolering til en fornuftig pris.

Hvorfor vælge os til hulmursisolering på Fyn? Vi tilbyder kompetent hulmursisolering i Odense, Middelfart, Svendborg og Kerteminde m.fl.

Vi er stolt Nviro CBI Papiruld A/S partner. Det betyder, at vi er en del af et netværk, hvor vi indblæser papirisolering og EPS kugler med grafit af meget høj kvalitet.

Det er vigtigt med en dygtig og erfaren isolatør, da dette arbejde kræver den nødvendige viden, snilde og grundighed.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er hulmursisolering?

Ordet hulmur afslører næsten, hvad det går ud på. Imellem den yderste og den inderste mur er der, især ved ældre huse et tomt rum. Dette hulrum kan, hvis det isolereres korrekt og med det rette materiale, give store varmebesparelser.

Hvad koster hulmursisolering?

Vi oplever ofte, at folk spørger ”Hvad er prisen på hulmursisolering?”. Her, er det svært at give et konkret svar. Det kommer nemlig an på flere ting. Dels størrelsen på huset, hvor dybt hulrummet er, om der skal foretages reparationer af murværket inden samt hvilket materiale der skal benyttes.

Er du interesseret i at få en konkret pris? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for om hulmursisolering i Odense, Kerteminde, Middelfart, Svendborg og resten af Fyn

Er du klar til en billig hulmursisolering? Så laver vi gerne et tilbud når vi har fået lidt flere informationer om opgaven. Kontakt os på tlf. 41 92 05 45 eller tag fat i os igennem kontaktformularen her.

Vi hjælper kunder til et varmere hjem i Odense, Middelfart, Svendborg, Kerteminde og resten af Fyn.

Find os

Adresse:
Adupont
Lobogrenen 3
5462 Morud

w

Kontakt