Udgifterne til hulmursisolering er hurtig tjent hjem

Med energi tilskud er hulmurs isolering økonomisk fornuftig arbejde at få udført, det hjælper på indeklimaet og din pengepung mange år fremover.

Vi anbefaler at 2 isolerings materialer, EPS kugler med grafit eller papir isolering begge fra CBI Danmark. Inden vi kan finde det rigtige produkt til din opgave, skal din ydervæg efterses, fugernes kvalitet, dybden i hulmuren, bunden af hulmuren med mere.

Adupont efterser ydervæggen inden tilbudgivningen gratis.

Adupont hjælper med ansøgning om Energi tilskud. Læs mere. KLIK HER.

EPS kugler er flamingo kugler, de er behandlet med grafit som giver 20 % bedre isoleringsevne end almindelig flamingo kugler, EPS kugler er modstands dygtigt overfor fugt og må kun bruges i kælder og ydervægge.

Papir isolering er gamle aviser som er behandlet med salte, som gør isoleringen brændhæmmende, modstandsdygtig overfor skadedyr. Indblæsning af papir isolering kan ske igennem 24 mm huller eller ved udtagning af mursten, endvidere komprimeret papir isoleringen hvilket er smart ved udskiftning af døre eller vinduer.

Få et uforpligtende og Gratis

Opmålingsmøde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvordan efterser med en ydervæg inden isolering?

  • først skal man forstå alle ydervægge er forskellige
  • hvilken materialer er ydervæggen lavet af
  • hvilken kvalitet har ydervæggen
  • bør ydervæggen renoveres inden isolering
  • modtager ydervæggen meget regn

En dårlig ydervæg som er hulmurs isoleret, er bare en dårlig udgift og har en dårlig isoleringsevne. En god ydervæg er alle pengene vær.

Find os

Adresse:
Adupont
Lobogrenen 3
5462 Morud