Udgifterne til hulmurs­isolering er hurtig tjent hjem

Med energitilskud er hulmursisolering økonomisk fornuftigt arbejde at få udført, det hjælper på indeklimaet og din pengepung mange år fremover.

Vi anbefaler 2 isoleringsmaterialer, EPS- kugler med grafit eller papirisolering, begge fra CBI Danmark. Inden vi kan finde det rigtige produkt til din opgave, skal din ydervæg efterses, fugernes kvalitet, dybden i hulmuren, bunden af hulmuren med mere.

Adupont efterser ydervæggen gratis inden tilbudsgivningen.

Adupont hjælper med ansøgning om Energitilskud. Læs mere. KLIK HER.

EPS- kugler er flamingokugler, de er behandlet med grafit som giver 20 % bedre isoleringsevne end almindelig flamingokugler, EPS- kugler er modstandsdygtigt overfor fugt og må kun bruges i kælder og ydervægge.

Papirisolering er gamle aviser som er behandlet med salte, som gør isoleringen brandhæmmende, modstandsdygtig overfor skadedyr. Indblæsning af papirisolering kan ske igennem 24 mm huller eller ved udtagning af mursten, endvidere er papirisoleringen komprimeret, hviket er smart ved udskiftning af døre eller vinduer.

Få et uforpligtende og Gratis

Opmålingsmøde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvordan efterser man en ydervæg inden isolering?

  • først skal man forstå at alle ydervægge er forskellige
  • hvilke materialer er ydervæggen lavet af?
  • hvilken kvalitet har ydervæggen?
  • bør ydervæggen renoveres inden isolering?
  • modtager ydervæggen meget regn?

En dårlig ydervæg som er hulmursisoleret, er bare en dårlig udgift og har en dårlig isoleringsevne. En god ydervæg er alle pengene værd.

Find os

Adresse:
Adupont
Lobogrenen 3
5462 Morud

w

Kontakt