Tømrer og tagekspert

siden 1999

Tømrer og tagekspert

siden 1999

Vi sætter en ære i godt håndværk, derfor er vi en del af:

Professionel snedker og tømrer i København, Roskilde, Køge og resten af Sjælland

Adupont har mere end 20 års erfaring og nøgleordet er kvalitetshåndværk i tæt dialog med kunden

Hos Tømrerfirmaet Adupont udfører vi mange forskellige opgaver indenfor tømrerarbejde.

Tømrermester Anders Dupont har en lang faglig historik. Han startede i lære i 1988 og har været selvstændig siden 1999. For dig som kunde betyder det, at det arbejde du bestiller igennem os, er effektivt og af høj kvalitet.

Har du brug for en ansvarsbevidst og dygtig tømrer i København eller et andet sted på Sjælland? Så tag fat i os. Vi har hjælper også kunder i Roskilde, Køge, Greve, Ballerup, Lejre og Hårlev.

Tømrerfirma i København, Roskilde og hele Sjælland med erfaring siden 1988 og fokus på kvalitet og fair priser

Hos os er vi af den overbevisning, at priserne skal være fornuftige. Vi holder til på Fyn, men udfører rigtigt meget arbejde på Sjælland – netop pga. vores billigere fynske priser. Som kunde hos os, skal du ikke betale store summer forud for arbejdets påbegyndelse.

Når du hyrer os til en opgave, består betalingen af overskuelige aconto rater. Det sidste beløb faktureres først, når projektet er færdigudført, og du har godkendt vores arbejde.

Som en ekstra sikkerhed for vores kunder, er vi desuden medlem af garantiordningen og SMV.

Tømrer København, Roskilde, Køge

Vi sætter en ære i godt håndværk, derfor er vi en del af:

Vi udfører både termografering og isolering – Lad os stå for din energioptimering

Et fælles interessefelt i vores tid er miljøet. Derfor er der hele tiden fokus på at være så miljøvenlig som muligt. Det gælder også i hjemmet.

Her kan et vigtigt tiltag være at optimere hjemmets isolering. Vi er behjælpelige med både at identificere mulige kuldebroer og varetage den efterfølgende isolering. Vi kan bl.a. hjælpe dig med hulmursisolering, loftisolering, etageisolering, krybekælderisolering, m.fl.

Hvorfor vælge os som din tømrer i Greve, Ballerup, Lejre og Hårlev?

Selvom vores adresse er på Fyn, hjælper vi som nævnt rigtig mange kunder på Sjælland. Faktisk har vi to dygtige og trofaste medarbejdere placeret på Sjælland; en i Køge og en i Roskilde.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne kommunikere problemfrit med håndværkeren. Derfor er de naturligvis også begge dansktalende. Deres lokale placering på Sjælland gør det også nemt at komme ud til dig på adressen, hvis der skulle opstå noget uventet.

Hos os er det desuden kutyme at tømrermesteren løbende er til stede under byggeriet. Alle medarbejdere inkl. mester hjælper til med opgaverne. Vores fælles mål er altid, at vi hver især gør det vi er bedst til. På den måde får vores kunder udført opgaverne korrekt og effektivt.

Din ekspert i tagrenovering i København, Køge, Ballerup og på resten af Sjælland

Ser taget gammelt og slidt ud? Eller er det fyldt med alger? Så overvejer du måske at udskifte det. Et helt nyt tag, kan dog blive en bekostelig sag. Ofte kan en tagrens og tagmaling klare jobbet, hvis det blot er fordi taget ser slidt og mosfyldt ud.

Drejer det sig om isoleringsproblemer, kan det også hjælpe med en efterisolering. Skal vi tage et kig på dit tag?

Vi hjælper kunder med nyt tag, tagrenovering og tagarbejde i Greve, Lejre, Roskilde og resten af Sjælland.

Skal du have lavet nyt tag? Vi er din professionelle taglægger

Igennem mere end 20 år, har vi beskæftiget os med lægning af tag. Vi går professionelt til opgaven og arbejder bl.a. med ståltag lagt på eksisterende tag. Vi beskæftiger os desuden også med nedtagning af asbesttage.

I starten af 2021 har vores to sjællandske medarbejdere været på asbestkursus. Vi gør meget ud af, at vores medarbejdere hele tiden er up to date omkring den nyeste viden og metode inden for vores fag.

Få en god pris på udskiftning og montering af vinduer og døre

Hyrer du os til udskiftning / montering af vinduer og døre, vil du opleve, at vi er ansvarsbevidste, fleksible, stabile og har en fornuftig pris.

I vores virksomhed har vi faste procedurer. Ingen er i tvivl om hvad de skal lave på en opgave. Derfor tør vi også godt sige, at vi holder hvad vi lover, og du som kunde ved hvad du får.

Kontakt os hvis du søger en snedker eller tømrer i København, Roskilde, Køge eller et andet sted på Sjælland

Står du overfor et nyt projekt, hvor du har brug for kompetent hjælp? Tag da gerne fat i os. Ring til os på tlf.: 41 92 05 45 eller kontakt os igennem kontaktformularen.

Har du brug for et tilbud, gør vi alt for, at du har det så hurtigt som muligt. Vores kunder plejer at have det inden for en uge, hvis ikke før.

Vi hjælper også kunder i Greve, Ballerup, Lejre og Hårlev.

Få et uforpligtende og

Gratis opmålingsmøde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find os

Adresse:
Adupont
Lobogrenen 3
5462 Morud

w

Kontakt