Termografering i Odense og på hele Fyn – vi er eksperter i termografi

Brug dine indefrosne feriepenge på en termografering og en efterfølgende isolering af de udsatte områder – det er godt for miljøet og for din pengepung.

Synes du, at varmeregningen fylder lidt for meget i budgettet? Har du på fornemmelsen, at dit hus måske har mangler, når det gælder isolering?

Så kan en termografering fra Adupont gøre dig klogere på, om der er problemer.

Men hvad gør sådan en termografisk undersøgelse egentlig? Undersøgelsen udføres med et infrarødt kamera. Kameraet registrerer temperaturerne, som repræsenteres visuelt ved varme og kolde farvetoner. Med metoden kan man finde ud af, om der er utætheder i boligen – såkaldte kuldebroer.

Få udført en termografisk undersøgelse til en god pris

Hos Adupont tilbyder vi termofotografering i Odense og på hele Fyn. Uanset om du henvender dig som privat, erhverv eller offentlig, bestræber vi os på at give dig en god pris på en detaljeret termofotografering over din boligs klimaskærm.

Et termofoto hjælper med at finde kuldebroer som skyldes mangelfuld isolering.

For at undersøgelsen kan udføres, skal der være en temperaturforskel på mindst 12 grader. Denne forskel måles mellem den indvendige væg og den udvendige væg. Det betyder, at man typisk opgaven i vinterhalvåret.

Få et uforpligtende og Gratis

Opmålingsmøde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Termografi giver indblik i behovet for efterisolering – Bestil termofotografering i dag!

Finder du ud af, at dit hus eller din erhvervsbygning har brug for at blive efterisoleret? Så hjælper vi dig gerne med vejledning og en vurdering af indsatsområderne i forbindelse med isoleringen.

Vi har nemlig mange års erfaring inden for isolering, energioptimering og meget mere.

Skal du have udført isolering er vi derfor den oplagte samarbejdspartner. Kontakt os i dag om isolering eller termografi i Odense eller et andet sted på Fyn.

Professionel og grundig termografering i Odense og på hele Fyn

Når du bestiller en termografering igennem os, får du selvfølgelig alt det du skal bruge i den forbindelse.

Inkluderet i opgaven får du en termografering af bygningen ude fra og inde fra, samt en gennemgang af billederne, så du kan få dannet dig et ordentligt overblik over klimaskærmens tilstand.

Søger du termografering af dit hus? Hos os får du altid en god pris

Vi udfører gerne termografering i dit hus. Har du lige overtaget det og skal i gang med den store renovering inkl. energioptimering?

Måske har du ejet dit hus i mange år og ved, at der er utætheder? Så er termofotografering en god og sikker metode til at identificere problemerne.

Ønsker du en god og billig pris på opgaven er du meget velkommen til at tage fat i os.

Kontakt os og hør mere om termografering i Odense og på hele Fyn

Vil du have en mindre varmeregning fremover, og et bedre indeklima? Så tøv ikke med at tage fat i os og få udført en termografering. Så finder vi sammen ud af, hvor din bygning kan efterisoleres, så du kan spare penge på varmeregningen de næste mange år frem.

Har du spørgsmål eller ønsker du blot at vide mere, så ring gerne til os på tlf. 41 92 05 45.

Find os

Adresse:
Adupont
Lobogrenen 3
5462 Morud

w

Kontakt