Isolering af etageadskillelse – få bedre varme og mere ro med professionel isolering mellem etagerne

Ejer du et hus med flere etager eller har du en etageejendom? Er de af ældre dato? Så kender du måske generne ved de kolde gulve eller den trampende overbo. En god måde at mindske disse gener på er ved at isolere imellem etagerne.

Hos Adupont har vi mange års erfaring med forskellige former for isolering, bl.a. loft – og hulmursisolering og vi tilbyder også isolering af etageadskillelse til fornuftige priser. Vi tilbyder desuden også termografering.

 

Lad os stå får lydisolering i etageadskillelse – det reducerer trinlyd imellem etager

Før i tiden var der ikke de samme regler og krav til opførelsen af boliger og bygninger. I dag er situationen anderledes. Lydkrav i forbindelse med etageadskillelse er meget specifikke. De fleste mennesker sætter pris på ro, efter en lang arbejdsdag.

Derfor er lyd- og støjdæmpning i etageejendomme en vigtig faktor i nutidens boliger. I dag har vi nemlig rigtig gode løsninger på trinlydsdæmpning og reducering af andre lyde, ved hjælp af etageisolering.

Hvis du tydeligt kan høre når naboen går ud i køkkenet efter et glas mælk om aftenen, eller når små barnefødder løber rundt og leger, så kan det muligvis afhjælpes, eller dæmpes ved hjælp af indblæsning af isolering imellem etagerne.

Få et uforpligtende og Gratis

Opmålingsmøde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få varmere gulve med isolering af etageadskillelsen mellem kælder og stueetage

I Danmark giver vores skiftende årstider temperatursvingninger, der kan mærkes både ude og inde. Mange private villaer har kælder, det samme har etageejendommene.

De fleste kældre er ubeboelige, og er derfor heller ikke opvarmet. Det kan gøre det ubekvemt at bo i stueetagen, da kulden formentlig trænger op igennem kælderens loft, til gulvene i stueetagen.

Effektiv isolering af etageadskillelse – vi tilbyder gode materialer og finpudset teknik til isolering mellem etager

Er du bekymret for om projektet, vil være for forstyrrende i dit hjem? Det behøves du slet ikke at være.

Det behøves ikke at tage mere end en dag eller to. Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på området, der skal isoleres. Har du brug for hjælp med en eksisterende løsning, hvor der skal fyldes mere op? Så tilbyder vi også efterisolering af etageadskillelsen.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvordan isolerer man etageadskillelse?

Før vi kan gå i gang med at isolere noget, skal vi tjekke selve opbygningen af etageadskillelsen. Den foregår typisk ved, at vi borer meget små huller. Igennem disse kan vi filme og se hvordan opbygningen tager sig ud.

Herefter planlægger vi hvordan arbejdet udføres bedst. Her ser vi både på bjælkelag og dybde. Når vi har det på plads, borer vi små huller som passer til indblæsningen af isoleringen. Slutteligt, sørger vi selvfølgelig også for at hullerne lukkes igen.

Hvor meget isolering i etageadskillelse?

Det kommer helt an på hvor meget plads, der er mellem etagerne. I denne situation vil du altid få det bedste resultat, ved at bruge en professionel. Det kræver viden og erfaring for at vurdere hvad den rigtige mængde er. Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvordan virker isolering?

Grundlæggende består isolering af materialer, hvis evne til at lede varmen er meget dårlige. På den måde kan vi holde varmen inde i bygningen, hvor vi ønsker den. Det kan bestå af forskellige materialer, typisk er de meget lette. Det er den stillestående luft imellem isoleringsmaterialet, som er med til at danne en effektiv isolering.

Kontakt os for kompetent hjælp til isolering af etageadskillelse og isolering mellem etager

Er du træt af overboens larm eller den kolde luft fra kælderen, der nedkøler dine gulve? Så tag fat i os. Vi fortæller gerne nærmere om dine muligheder for at få isoleret imellem etager. Ring til os på tlf. 41 92 05 45 eller skriv til os her.

Vi hører gerne mere om opgaven og laver et uforpligtende og gratis tilbud til dig.

Vi hjælper kunder med god isolering af etageadskillelser i Odense og på resten af Fyn.

Find os

Adresse:
Adupont
Lobogrenen 3
5462 Morud

w

Kontakt