Landsdækkende tagrens og tagmaling

Vil du gerne have frisket dit tag op med en tagrensning efterfulgt af en omgang maling?

Alle tage vil med tidens løb komme til at se slidte ud eller blive belagt med alger. Det er Adupont eksperter i at fikse. Vi udfører tagrens på alle former for tage og kan garantere dig et holdbart og synligt flottere resultat. Vil du gerne have malet dit tag efterfølgende, klarer vi også den. Vi hjælper kunder i hele landet, da vores service er landsdækkende.

Er tagmaling for alle tag?

Det er ikke alle tag, der kan friskes op med maling. Vi tilbyder tagmaling af:

  • Tagsten i beton
  • Bølgeeternit
  • Flade eternitplader

Hvordan foregår behandlingen?

Inden vi påbegynder en behandling af dit tag, sørger vi for, at alt er fældet ned på skrift i en skriftlig aftale. I aftalen gennemgår vi alle dele af processen sammen med dig.

Det første skridt er herefter, at vi foretager en afdækning af dit loftsrum med plastik. Herefter renser vi dit tag med vandtryk, hvor alt rensevand bliver opsamlet og filtreret gennem Iso-Paints specielt udviklede renseposer. Det gør, at vandet kan genbruges.

Når tagrensningen er færdig, gør vi klar til at male dit tag, hvis du også vil have det gjort. Inden vi går i gang med malerarbejdet, afdækker vi facaden på din bolig med presenninger. Først primer vi dit tag to gange, og så påfører vi selve malingen. Har du betontagsten på dit hus, giver vi det tagmaling af tre omgange.

Kvalitet hele vejen igennem

Vi har stor erfaring med tagrens og tagmaling, og det kan du nyde godt af, hvis du hyrer os til at give dit tag en kærlig hånd. Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter, som kan garantere dig en holdbar løsning, der varer ved i årevis. Når vi udfører tagmaling, bruger vi kun produkter fra Iso-Paint Nordic, der laver kvalitetsmaling med 10 års garanti.

Du er velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi udarbejder altid gerne et tilbud på tagrens eller tagmaling – uanset hvor i landet, du har hjemme. Ring til os på telefon 41 92 05 45 eller send en e-mail til anders@adupont.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende og Gratis

Opmålingsmøde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find os

Adresse:
Adupont
Lobogrenen 3
5462 Morud

w

Kontakt